Aquest darrer mes hem estat celebrant les festes de Nadal tota l’Escola, amb un munt d’activitats relacionades amb aquestes festes.

El divendres 15 de desembre, a la tarda, l’Escola va obrir les portes a les famílies per accedir al Mercat de Nadal, on es podien trobar diferents productes que s’havien preparat des del taller d’Atelier. Per confeccionar aquests productes, hi va participar tota l’escola: des de la comunitat d’infantil fins a la comunitat dels grans. Amb el seu gran treball, van aconseguir que aquest Mercat de Nadal estigués ple de detalls que les famílies van poder comprar. A més a més, la cuina de l’Escola va servir una xocolata desfeta deliciosa a alumnes i famílies, i des de l’AFA, també es va sortejar una panera

El dimarts 19 de desembre, va arribar el plat fort: els alumnes van fer l’obra de teatre davant les famílies! Durant les últimes setmanes, els alumnes havien estat treballant de valent per preparar aquesta funció nadalenca i representar-la davant les seves famílies, que es va basar en una obra de Pere Calders, coneguda com a “8 contes de Nadal”. Els alumnes de sisè, van teatralitzar els diferents contes que apareixen en aquesta obra, i la resta de l’escola, va preparar des del taller de música petits espectacles per anar acompanyant els contes que s’anaven explicant.

El dia previ a les vacances, els alumnes de la comunitat d’infantil i els alumnes de 1r i 2n  van fer cagar el tió que els havia arribat feia uns dies, i no van poder estar més contents quan van veure els regals que hi havia sota la manta! Per altra banda, els alumnes de tercer i els de la comunitat de grans, van fer l’amic invisible, on, entre ells, es van fer diferents regals ben originals.

I finalment, ja en la tornada de les vacances, quan tots i totes ens pensàvem que el Nadal ja s’havia acabat, ens vam trobar una última sorpresa: els Reis Mags havien passat per l’escola! Els alumnes de l’Escola, van rebre amb gran alegria aquesta sorpresa i cada classe va obrir els seus regals.

Deixa un comentari