Els infants de 4t i 5è estan de colònies. Van marxar ahir dia 11 de maig i tornaran demà. Han anat a la Garrotxa, a la casa de colònies Mas Pinsach. Després d’haver treballat a classe un projecte sobre la Garrotxa i els volcans, han anat a veure’ls en directe. Tot i haver caigut algun ruixat, de moment, poden anar fent les activitats que tenen programades. Avui toca l’excursió als volcans i a la Fageda. Esperem que el temps els ho permeti!!!!

Aquí teniu les primeres fotos d’algunes de les activitats que van fer ahir:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s