Ahir, dia 23 de març, vam acollir a la nostra escola una de les sessions del projecte “Xarxes pel canvi”. Xarxes pel canvi és un projecte que es va crear l’any 2017 per impulsar la renovació i la innovació educativa en els centres.

En aquesta sessió de treball vam tenir l’oportunitat d’explicar a la resta de centres de la zona la nostra metodologia en l’ensenyament de les matemàtiques. Els vam poder explicar el treball d’operacions i càlcul mental a través dels reglets i el treball de la resta de conceptes matemàtiques amb tot el material manipulatiu que hem anat creant a l’escola.

Agraïm la bona acollida per part de tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s