Ahir va ser un dia important a l’escola. Després de dos anys i mig on la pandèmia ens ha impedit realitzar algunes de les activitats pedagògiques que dúiem a terme des de feia molts anys, ahir vam poder tornar a iniciar l’activitat de l’apadrinament lector.

Els infants de sisè van conèixer als seus fillols de 1r i van tenir el primer contacte entre ells. Van estar jugant i començant a crear els vincles que els permetrà després poder iniciar les sessions d’apadrinament lector, on les nenes i els nens de sisè ajudaran als seus fillols en tot el procés d’adquisició de la lectura.

Aquí podeu veure algunes fotos del primer dia:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s