El passat dilluns 22 de novembre, en ocasió del dia de Santa Cecília que havia estat just el diumenge anterior, la comunitat de petits de l’escola estava convocada a les tres i quart de la tarda a l’aula de música.

En arribar-hi, van trobar-s’hi l’Aleix, mestre de l’escola, i un escampall d’instruments, alguns d’ells ben petits, perfectament adequats a la comunitat! Dos pianets de joguina (un de negre i un de vermell), un acordió, un metal·lòfon i una melòdica feien companyia al sempre present piano de paret de l’aula.

El concert va incloure en la seva integritat peces del compositor bretó Yann Tiersen, conegut principalment per haver composat la banda sonora de la pel·lícula Amélie. Algunes cançons només implicaven un instrument, com la peça que va obrir el concert amb acordió (La noyeé), però d’altres en combinaven més d’un: acordió amb pianet de joguina, pianet de joguina amb metal·lòfon, els dos pianos petits sonant alhora… i fins i tot la col·laboració espontània de part del públic en algunes ocasions!

Durant una tarda la comunitat de petits va deixar-se portar pel món màgic de Tiersen a través de les mans de l’Aleix, i va experimentar un cop més que amb la música la nostra imaginació pot viatjar allà on vulgui. 

Qui sap si algun/a dels petits/es s’haurà demanat un piano de joguina per aquestes Festes!

Si voleu veure tots els vídeos, cliqueu aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s