El dia 23 d’abril vam poder celebrar la festa de Sant Jordi. En teníem moltes ganes, ja que l’any passat no ho vam poder fer. Al matí vam compartir llibres i contes entre nosaltres i vam estar visionant els contes que ens havien enviat els avis i àvies, mares i pares i tietes i tiets de l’escola. També al matí, la comunitat de mitjans i la de grans, vam fer l’entrega dels premis dels Jocs Florals. Aquest any tots i totes vam fer poesies. Mentrestant la comunitat de petits va estar fent manualitats de Sant Jordi.

A la tarda, vam fer un berenar al pati. Alguns vam berenat xocolata amb melindros i la comunitat de grans van estar fent receptes de wraps.

Aquí en teniu algunes fotos:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s