Us facilitem més informació sobre el procés de preinscripció per al curs 20-21.
Recordeu que les dates són del 13 al 22 de maig de forma telemàtica i del 19 al 22 de maig exclusivament per a aquelles famílies als que us sigui impossible fer-ho telemàticament.
1. Per a les famílies que ho feu telemàticament des de casa, ho podreu fer en el següent enllaç:
A més, a la web del Consorci d’Educació hi trobareu un  vídeo tutorial (en català i castellà) amb la informació, pas a pas, de com realitzar el procés de preinscripció en la situació actual. També s’ha creat un document on s’expliquen les novetats del procés i es clarifiquen possibles dubtes. 
 
Important: La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta escanejada o fotografiada.
2. Per a aquelles famílies que no disposeu de mitjans telemàtics, de connexió a Internet o que tingueu altres impediments i que vulgueu fer la preinscripció telemàticament, s’han habilitat uns punts d’atenció ciutadana on podreu anar a fer la preinscripció telemàtica. Un equip de professionals us ajudarà a fer el procediment telemàtic de la preinscripció.
Aquest servei d’atenció ciutadana, funcionarà únicament amb cita prèvia trucant al telèfon: 935511000. L’horari d’atenció a les famílies serà de 9.00 h a 13.30 h. 
En el cas de la nostra zona, el punt d’atenció ciutadana és el següent:
Sants-Montjuïc
Casa del Mig – Punt d’informació juvenil:
o C/ Muntadas,5
3. Per a les famílies que us sigui impossible fer -ho telemàticament i hagueu de venir a l’escola a fer la preinscripció, recordeu que és imprescindible demanar cita. De moment, encara no ens han explicat com funciona l’eina per demanar cita. De seguida que ho sapiguem, us ho farem arribar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s