Dilluns 5 de novembre s’engega el procés de renovació del Consell Escolar. Com ja sabeu el Consell Escolar és l’òrgan de govern i de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa.  Cada dos anys es renova el 50% del Consell  Escolar, format per representants de les famílies, representants del Claustre de mestres, un representant de l’Ajuntament i un del personal d’administració i serveis, així com per l’Equip Directiu.

Per tant, és molt important la participació de les famílies. A continuació us expliquem les dates més importants de tot el procés.

  • 5 de novembre: Convocatòria d’eleccions i publicació del cens electoral. (És important comprovar que tots el pares, mares i tutors legals dels nens i nenes de l’escola sortiu a la llista del cens, ja que en cas contrari no podreu exercir el vostre dret a vot).
  • 6, 7 i 8 de novembre: període de reclamacions al cens. ( En cas de no aparèixer al llistat del cens o ser-hi amb dades incorrectes, heu de passar per Direcció a fer la corresponent reclamació).
  • 5-16 de novembre: presentació de candidatures. Totes aquelles persones que vulguin optar a formar part del Consell Escolar han de presentar la sol·licitud en aquestes dates (el formulari per omplir el podeu demanar a Direcció).
  • 19 de novembre: publicació de les candidatures.
  • 28 de novembre de 15’30 a 17 h: votacions al vestíbul de l’escola. S’ha de presentar el D.N.I per poder votar.

Esperem que us animeu i que participeu en tot el procés, ja sigui presentant candidatura o votant el dia de les eleccions.

Recordeu que l’escola la formem totes i tots !!!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s