Ahir a la tarda vam fer a l’escola la reunió de mestres amb famílies per fer la valoració de tot el treball que s’ha fet durant aquest curs amb els nens i nenes. En aquesta reunió els i les mestres vam explicar més a fons quin és el tipus de treball que fem tant a les hores de projectes, com a les hores d’ambients i tallers. Va ser una reunió on vam intentar resoldre els dubtes que sabem que genera aquest canvi metodològic que estem duent a terme. Esperem que fos de profit i que les famílies hagueu sortit amb una idea més clara de la metodologia i del perquè d’aquest canvi.

Volem agrair a totes les famílies que veu venir la vostra assistència i la predisposició i participació a l’hora de fer les dinàmiques que us vam proposar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s