El dia 30 de gener hem celebrat el dia de la Pau. Ha estat un dia molt especial on hem pogut compartir amb els nostres infants, els mestres i les famílies un dia de germanor.

El respecte, el compartir, l’ajudar als altres, l’acceptació de les diferències com a element que ens enriqueix… són valors que treballem durant tot el curs, però especialment aquests dies en que ens fem encara més conscients de la importància que tenen.

Avui hem pogut compartir tots aquests ideals en una festa on, al matí , ens hem ajuntat tots els nens i nenes amb els mestres i hem cantat una cançó. Enguany la cançó ha estat “Escolat-ho en el vent”.

Aquí en teniu el vídeo:

A la tarda, els alumnes de cinquè ens han explicat contes d’arreu del món i les famílies que han volgut han pogut participar elaborant unes postres típiques de diferents països del món.

A continuació us deixem amb les fotografies de les postres que heu portat per la festa. En breu  penjarem les receptes i la gravació de l’explicació dels contes a càrrec dels nens i nenes de cinquè.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES PER FER-HO POSSIBLE!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s