Benvolgudes famílies,

Enguany estem vivint una situació de pandèmia que ens ha obligat a prendre moltes mesures, tant a nivell organitzatiu com pedagògiques, que no hauríem pres en una situació de normalitat.

Tot i que som conscients que des del Departament d’Educació s’ha autoritzat a les escoles a fer portes obertes de forma presencial fora de l’horari escolar, i que moltes escoles han optat per aquesta opció, des de la nostra escola hem pres la decisió de no acollir-nos-hi per un motiu de coherència i responsabilitat envers els nostres infants i envers les famílies del nostre centre.

A la nostra escola hem aconseguit no haver de confinar cap grup, excepte en una ocasió la primera setmana de setembre, i pensant en els nostres infants i amb la voluntat que puguin continuar venint a l’escola, hem decidit que aquest any, excepcionalment, farem les portes obertes de manera virtual.

En aquesta pàgina us hem penjat dos vídeos per a que, aquelles famílies que ho vulgueu, pugueu fer-vos una primera idea de com treballem a la nostra escola i quina és la nostra línia pedagògica.

A més farem tres dies de trobada virtual. Totes aquelles famílies que desitgeu conèixer-nos, resoldre dubtes, preguntar inquietuds… ho podreu fer en aquestes trobades.

Les dates en que farem aquestes reunions són el 23, el 24 i el 25 de febrer a les 18h.

Us demanem que les famílies que hi vulgueu participar, envieu un correu a l’adreça de l’escola a8033523@xtec.cat facilitant-nos les següents dades:

Nom i cognoms de l’infant.

Nom i cognoms de la mare, del pare o dels tutors legals.

Adreça de correu electrònic

Data en que voleu apuntar-vos a la reunió telemàtica.

Un dia a la Comunitat de petits.

Com treballem a Primària.